Sídlo pre firmy

Virtuálne sídlo v Košiciach - Ideálna adresa pre váš biznis!

Hľadáte spoľahlivé virtuálne sídlo pre vašu firmu v Košiciach? Vaše hľadanie sa práve skončilo! Naša firma Vám poskytuje všetko, čo potrebujete pre profesionálne a bezproblémové fungovanie vášho podnikania.

Čo ponúkame:
- Prestížna adresa: Vaša firma bude sídliť na výnimočnej adrese v Košiciach, čo prinesie vášmu biznisu dôveryhodnosť a profesionálny imidž.
- 24/7 Prístup k pošte: Naši klienti majú neobmedzený prístup k svojej pošte 24 hodín denne, 7 dní v týždni. S naším servisom nezmeškáte žiadnu dôležitú správu.
- K-Box služba: S možnosťou rezervácie K-Boxu budete mať istotu, že vaša pošta je v bezpečí. Naše profesionálne tímy ju uložia a vy si ju môžete vyzdvihnúť do 48 hodín.
- Zakladanie s.r.o. a živností: Okrem virtuálneho sídla ponúkame aj službu zakladania s.r.o. a živností pre slovenských občanov aj zahraničné osoby. Sme tu, aby sme vám uľahčili cestu k podnikaniu.

Nečakajte viac a staňte sa súčasťou našej obchodnej komunity! Kontaktujte nás ešte dnes a zabezpečte si svoje ideálne virtuálne sídlo v Košiciach.

Kontaktné údaje:
Telefón: +421 948 494 048
E-mail: kancelaria@sroihned.sk
https://www.kevirtualnesidlo.sk/
Cena: 3 EUR
Číslo inzerátu 142844

 

27.3.2024 | 8:26 | prehliadnuté 211 ×

Poslať odpoveď na tento inzerát

Z dôvodu ochrany proti zneužitiu e-mailu inzerenta spammermi, nezverejňujeme automaticky e-mail.
Pre kontakt prosím využite tento formulár, ktorý pošle Vašu odpoveď na adresu inzerenta.

Opíšte kód

Máte problém s čitateľnosťou textu? Kliknite na tlačítko "Nový kód"
a systém vygeneruje nový kód

Vyplnením a odoslaním formulára bude vlastníkovi inzerátu odoslaná táto správa na jeho e-mail. Vlastník inzerátu môže a nemusí na túto správu odpovedať. Formulár slúži len pre kontakt s inzerentom v kontexte s obsahom jeho inzerátu. Je zakázané posielať správy, ktoré nesúvisia s obsahom inzerátu a ktoré môže užívateľ považovať za nevyžiadané.