Sídlo pre firmy

Zakladáte novú firmu na Slovensku? Potrebujete spoľahlivú pomoc pri zakladaní spoločnosti či živnosti? Vaše Sídlo je tu pre vás!

Sme Vaše Sídlo, spoľahlivá sieť firiem s pôsobnosťou v Bratislave, Košiciach, Prešove a Banskej Bystrici. Špecializujeme sa na zakladanie spoločností - s.r.o. a živností, a to nielen pre občanov Slovenska, ale aj pre zahraničné osoby. Naša služba je dostupná všetkým občanom Slovenska, ktorí potrebujú profesionálnu a efektívnu pomoc pri začatí svojho podnikania.

Okrem zakladania spoločností poskytujeme aj virtuálne sídla na našich adresách, čo môže byť veľmi užitočné pre tých, ktorí potrebujú flexibilné riešenia.

Sme tu pre vás 24 hodín denne, 7 dní v týždni, aby sme vám poskytli podporu, kedykoľvek ju budete potrebovať. Sme odborníci v oblasti zakladania spoločností a živností, a naším cieľom je uľahčiť vám proces začatia vášho podnikania.

Zverte svoje podnikateľské plány do našich rúk a dajte nám príležitosť pomôcť vám dosiahnuť váš podnikateľský úspech. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky a radi vám poskytneme ďalšie informácie.

Kontaktujte nás:
Adresa: Haanova 46A, 851 04 Bratislava - Petržalka
Telefón: +421 948 494 048
Email: kancelaria@sroihned.sk
Web: https://www.bavirtualnesidlo.sk/
Cena: 3 EUR
Číslo inzerátu 142663

 

20.3.2024 | 7:41 | prehliadnuté 116 ×

Poslať odpoveď na tento inzerát

Z dôvodu ochrany proti zneužitiu e-mailu inzerenta spammermi, nezverejňujeme automaticky e-mail.
Pre kontakt prosím využite tento formulár, ktorý pošle Vašu odpoveď na adresu inzerenta.

Opíšte kód

Máte problém s čitateľnosťou textu? Kliknite na tlačítko "Nový kód"
a systém vygeneruje nový kód

Vyplnením a odoslaním formulára bude vlastníkovi inzerátu odoslaná táto správa na jeho e-mail. Vlastník inzerátu môže a nemusí na túto správu odpovedať. Formulár slúži len pre kontakt s inzerentom v kontexte s obsahom jeho inzerátu. Je zakázané posielať správy, ktoré nesúvisia s obsahom inzerátu a ktoré môže užívateľ považovať za nevyžiadané.